Otsime tantsijaid ja pillimängijaid

vargam2011_0005-viUus põnevaid esinemisi ja projekte täis tantsuhooaeg on kohe-kohe algamas! Enne seda on käimas veel mõned otsingud – ootame Tuuritiga liituma uusi täiskasvanud ja alles kasvavaid tantsusõpru ning toredat inimest, kes klaveril või akordionil meie treeningtunde saadaks.

1. Tuurit-Tuuriti segarühm ootab liituma rõõmsameelseid, varasema tantsukogemusega (noor)mehi ja neidusid-naisi. Meie trennid toimuvad teisipäeviti ja neljapäeviti algusega kell 19.30 Pärnu kesklinnas, Pärnu Kunstide Majas. Nii poolteist-kaks tundi järjest. Tasuta proovitrennid uutele tantsijatele toimuvad oktoobri lõpus – mõlema treeneriga üks kord. Anna endast kirjutades-helistades märku!

2. Tuurit-Tuuriti segarühm ootab oma teisipäevastesse trennidesse klaveri- või akordionimängijat, kes saadaks nii soojendusharjutusi kui tantse. Hooaeg algab oktoobri lõpus. Tasu kokkuleppel, hea seltskond ja mõnusad töötingimused peale kauba. Võta meiega ühendust ja küsi täpsemalt!

3. Ootame oma rühma ka lapsi – täpsemalt, koostöös Pärnu Kunstide Majaga soovime avada lasterühmad 2.-3. ja 4.-6. klassi poistele ja tüdrukutele. Trennid hakkavad toimuma esmaspäeviti ja kolmapäeviti, mitte enne kella 17.30. Lisainfot küsi lasterühma eestvedajalt Eddalt või kunstide majast.

Teeme koos rõõmu!